Forside > Robotløsninger > Robotsvejsning > Standard svejseløsninger
Kom hurtigt i gang med svejseautomatisering

Standard svejseløsninger

En standard svejseløsning er en nem måde for dig at komme i gang med at automatisere dine svejseprocesser på. CompactWelder og CompactWelder+ er nemme at betjene, nemme at programmere og sikrer en konstant høj svejsekvalitet. Dertil er svejsecellerne også fleksible og kan nemt flyttes til det sted i produktionen, hvor du har brug for en hjælpende hånd. Fås med og uden drejebord og til MIG/MAG & TIG svejsning.

Til de større robot svejseopgaver, tilbyder vi flere typer svejseceller med arbejdsstationer og manipulator, hvor emnerne roteres automatisk under svejsning. Robotten kan således svejse 360° rundt om emnet, uden at det skal vendes manuelt. En standard svejsecelle kan også leveres med kørebane og andet periferi-udstyr.

Se specifikationer for standard svejseløsninger herunder.

Compactwelder+ svejser på emne

Standard svejseløsninger

Vores standard svejseløsninger omfatter CompactWelder samt CompactWelder+ med drejebord til mindre svejseopgaver, samt løsninger med manipulator til større opgaver. Kontakt os, hvis du vil vide om et standardprodukt kan løse din opgave, eller vi skal lave en skræddersyet svejserobotløsning til dig.

Se detaljeret produktbeskrivelse og egenskaber for hver type standard svejsecelle nedenfor.

Kategori
Rådgivning og salg af robotsvejseløsninger

Kontaktperson

Vil du vide mere om vores standard svejserobotceller, så ring til Frede Lysemose eller udfyld formularen nedenfor, så tager vi kontakt til dig.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning, som passer lige præcis til dit behov.

    Frede Lysemose Danrobotics