Privatlivspolitik 2019-07-11T10:24:29+00:00

Privatlivspolitik & Cookies

Privatlivspolitik

1. Overblik

Generelle oplysninger

Denne privatlivspolitik er gældende for de persondata, som vi – DanRobotics A/S – indsamler om enkeltpersoner, kunder, underleverandører og brugere af vores hjemmeside. Selvom informationer relateret til virksomheder ikke betragtes som persondata, er de data vi indsamler og behandler af kontaktpersoner hos virksomheder, fx navn, titel, arbejdsmailadresse, arbejdstelefonnummer, etc. oplysninger der kan føres tilbage til enkeltpersoner og er dermed anset som persondata.

Vi tager databeskyttelse alvorligt og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Dataindsamling på vores hjemmeside

  • Hvordan indsamler vi dine data?

Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold eller når du benytter dig af kontaktformularen på vores hjemmeside.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider, du klikker på (interesser). I det omfang du selv indtaster informationerne på websitet behandles desuden: Navn, e-mail, firmanavn og fritekst. Det vil typisk være i forbindelse med anvendelsen af kontaktformularen.

  • Hvad bruger vi dine data til?

Oplysninger indsamlet på hjemmesiden bruges til at optimere vores hjemmeside generelt og indholdet på siden, og til at analysere din brugeradfærd.

  • Hvilke rettigheder har du i forbindelse med dine data?

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet.

Hvis du anmoder om det, kan vi oplyse dig om de data, vi behandler om dig. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Desuden har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet.

  • Analyse Tools og tredjeparts værktøjer

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der informationer om din brugeradfærd via cookies fra Google Analytics. Det sker især med cookies og med såkaldte analyseprogrammer. Analysen af din adfærd på hjemmesiden er anonym, dvs. din brugeradfærd som vi opsamler gennem Google Analytics cookies kan ikke spores tilbage til dig. Du kan gøre indsigelse mod denne analyse eller forhindre den ved ikke at bruge bestemte værktøjer. Detaljerede oplysninger herom findes i afsnit om Google Analytics.

2. Privatlivspolitik for DanRobotics A/S

Databeskyttelse

Vi tager beskyttelsen af dine personlige data meget alvorligt. Vi behandler dine personlige oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med de lovbestemte databeskyttelsesbestemmelser.

Hvis du bruger denne hjemmeside, vil forskellige personoplysninger blive indsamlet. Personlige data er oplysninger, der personligt identificerer dig. Denne privatlivspolitik forklarer, hvilke oplysninger vi indsamler, hvad vi bruger dem til, og hvordan og for hvilket formål dette sker.

Information om dataansvar:

Den ansvarlige databehandler på denne hjemmeside er:

DanRobotics A/S

Adresse: Fynsvej 12B - 5500 Middelfart, Danmark

Telefon: +45 6441 1919

E-Mail: info@danrobotics.dk

Adm. Direktør: Kim Koertsen

Dataminimering Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål med dataindsamlingen.

Periode for opbevaring Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Sikkerhed Vi har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

SSL- eller TLS-kryptering Dette websted bruger en SSL eller TLS-kryptering af sikkerhedsmæssige grunde. En krypteret forbindelse angives ved at browserens adresselinje skifter fra "http://" til "https://" og et hængelås-ikon vises inden adresselinjen.

Hvis SSL- eller TLS-kryptering er aktiveret, kan de data, du sender til os, ikke læses af tredjepart.

Tilbagekaldelse af dit samtykke til databehandling

De oplysninger vi indsamler af dig på vores hjemmeside, sker med dit udtrykkelige samtykke. Du kan til enhver tid tilbagekalde et eksisterende samtykke. En uformel besked via e-mail til os med ønske om dette er tilstrækkelig.

3. Dataindsamling på vores hjemmeside

Kontaktformular Hvis du sender os en besked via kontaktformularen, bliver dine indtastede oplysninger og den indtastede fritekst opbevaret for at kunne besvare din forespørgsel. Vi deler ikke disse oplysninger uden dit samtykke.

Analyseværktøjer og cookies Vi bruger forskellige sporingsteknologier for at indsamle oplysninger om dine aktiviteter på danrobotics.dk. Vi bruger følgende sporingsteknologier og analyseværktøjer:

  • Cookies

Cookies er små tekstfiler, som indeholder en tegnstreng og laver en unik identifikation af en bruger. De sendes tilbage til hjemmesiden og/eller tredjeparter. De fleste browsere er oprindelig sat op til at acceptere cookies, eftersom det kræves af de fleste hjemmesider for at kunne tilgå dem. Du kan dog ændre dine browserindstillinger således, at din browser generelt kan afvise cookies, blokere cookies fra tredjepart eller angive, når der sendes en cookie.

Hvis du ønsker at vide mere om cookies, og hvordan de virker, besøg venligst www.allaboutcookies.org.

  • Google Analytics 

Vi anvender funktioner fra webanalysetjenesten Google Analytics. Den dataansvarlig er Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Google Analytics bruger såkaldte "cookies", som er små tekstfiler, som er gemt på din computer, og som tillader en analyse af din brugeradfærd på hjemmesiden. Oplysningerne fra cookien om din adfærd overføres til en Google-server i USA og opbevares der.

Denne cookie giver os mulighed for at se oplysninger om website aktiviteter for brugere, herunder - men ikke begrænset til - sidevisninger, kilde og tidsforbrug på en hjemmeside. Oplysningerne er anonymiserede og vises som tal, hvilket betyder, at de ikke kan spores tilbage til privatpersoner. Hvilket hjælper med til at beskytte dit privatliv. Ved at bruge Google Analytics kan vi se, hvilket indhold der er populært på vores sider, og vi bestræber os på at give dig mere af det, du kan lide at læse og se.

  • Demografi i Google Analytics

Denne hjemmeside bruger demografiske funktioner i Google Analytics. Som et resultat heraf kan der udarbejdes rapporter, der indeholder udsagn om besøgendes alder, køn og interesser. Disse data stammer fra interessebaseret annoncering fra Google og tredjeparts besøgsdata. Disse data kan ikke tildeles en bestemt person. Du kan til enhver tid deaktivere denne funktion via annonceindstillingerne i din Google-konto eller generelt forbyde indsamlingen af dine data af Google Analytics.

  • Browser plugin

Du kan forhindre lagring af cookies ved hjælp af en tilsvarende indstilling af din browsersoftware; Vær dog opmærksom på at i dette tilfælde kan du muligvis ikke bruge alle funktioner på denne hjemmeside. Derudover kan du forhindre Google's indsamling af de data, der genereres af cookien og relateret til din brug af hjemmesiden (herunder din IP-adresse) samt behandling af disse data af Google ved at downloade browser-plugin'et, der er tilgængeligt under følgende link og installer: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=da.

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du håndterer brugerdata på Google Analytics, i Google Privacy Policy: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=da.

Vi har indgået en aftale om databehandling med Google.

4. Ophavsret & brug af indhold

Informationer og billeder tilhører DanRobotics A/S og må ikke deles uden tilladelse. Ønsker du at dele en af vores nyheder? Send os en meddelelse til mailadresse: mg@danrobotics.dk.