Robot Vision 2018-11-20T08:06:39+00:00

Robot Vision

Robotter med vision kameraer

Hos DanRobotics gør vi meget ud af at sikre høj kvalitet og gode løsninger for vores kunder. Derfor gør vi meget ud af at investere i avanceret teknologi inden for robotter, så det er muligt at udvikle alle slags løsninger inden for robotteknologi. Robot vision gør det muligt for robotter, at arbejde mere fleksibelt i produktionen, hvor vi har mulighed for at udvikle specieltilpassede løsninger.

Fakta om Robot Vision

Robot vision vil sige, at der udover robotten også er installeret vision-kameraer. Her gør kameraerne det muligt for robotten at ’se’ hvad den arbejder med. Det vil sige at kameraet samarbejder med robotten, hvor den sender information (billeder) videre til robotten. På den måde ved robotten hvilken position den skal arbejde ud fra, og dermed gør robot vision det muligt at automatisere ’komplicerede’ arbejdsgange. Det vil sige, at hvor en robot normalt er programmeret til at lave præcise gentagelser, kan en robot med vision kamera udvælge emner alt efter hvordan softwaren er programmeret. Man kan programmere softwaren efter genkendelse, størrelse, form og farve. Derfor kan vi med vision kameraer lave kundetilpassede robotløsninger til alle typer af produktioner.

Robot vision er oplagt at bruge i produktioner, som indeholder emner der ikke har en fast position. Der er typisk tale om produktioner, hvor man ikke ved hvor objekterne ligger, eller hvor der er behov for udvælgelse. Derudover vil man også kunne bruge robot vision ved inspektion eller kvalitetskontrol, hvor man med vision kameraer kan sikre ensartethed og lignende.

Kontakt os for mere information om Robot Vision

Hvis du er i tvivl om robot vision ville være gavnligt for dig og din produktion er du velkommen til at kontakte os for at høre mere. Du kan også læse om nogle af vores business cases, hvor vi har anvendt super vision kameraer til vores robotanlæg ved at klikke HER.

Derudover er vi i et samarbejde med MarkedsmodningsfondenTeknologisk Institut og Kuusakoski Recycling i gang med at udvikle et robotanlæg der kan finsortere elektronikskrot ved hjælp af robot vision.

Robot vision
  • Høj præcision

  • Høj fleksibilitet

  • Kundetilpasset & skræddersyet efter dine behov

Kontaktperson