Fixtur 2021-05-31T10:32:02+01:00

Fixtur

Fixtur - Nøglen til succes

Vi er eksperter i fixturbyg

Fra vores store erfaringer inden for svejseautomatisering med robotter ved vi om nogen, hvor vigtig det er, at have de rigtige fixturer. Et fixtur skal sammen med manipulatoren gøre det muligt for robotten at komme effektivt frem til alle svejsefuger på emnet. Samtidig er det meget vigtigt for arbejdsprocessen, at fixturet er nemt og effektivt at fylde og tømme for operatøren.

Medarbejder forklarer kunden om svejsefixturet som ses på billedet
fixtur

Hjælp som det passer dig

Vi har flere erfarne medarbejdere tilknyttet vores fixturafdeling. Herfra kan vi hjælpe dig med råd og vejleding omkring opbygning af dit næste fixtur, og opbygge det for dig nemt og priseffektivt. Vores erfaringer med et stort udvalg af fixturtyper, gør at vi meget hurtigt kan finde frem til det fixtur, som passer bedst til netop dine emner og produktion. Uanset om du selv vil opbygge dine fixturer eller vælger at lade os gøre det, så kan du regne med os som partner.

  • Skræddersyet efter dine emner
  • Nem & hurtig håndtering af emner
  • Høj fleksibilitet
  • Mange års erfaring

Fixturværkstedet

Fixtur med udgangspunkt i dit emne

Hvis du ønsker at lade os opbygge dit fixtur, kan du enten vælge at få dette gjort pr. regning eller aftale en fast pris. Det eneste, du skal gøre, er blot at sende en prototype af de emner, du ønsker svejset. Herefter bygger vi et fixtur op, som er specielt tilpasset til dit emne med mulighed for fremtidige justeringer. Efter ønske kommer vi også gerne direkte til dig og programmerer dit anlæg til din nye produktion.

Kontaktperson

Sten er vores fixtur-ekspert i huset. Han har mere end 15 års erfaring, og kan derfor rådgive, udvikle og bygge de mest effektive fixturer til dit projekt.

Selv de mest avancerede og komplicerede opgaver forstår Sten at gøre overskuelig – både for robotten, som skal svejse emnerne, men også for medarbejderen som betjener, udskifter og håndterer emnerne.

Sten Byriel

Sten Byriel

Tel.: +45 30 46 87 12 Mail: sb@danrobotics.dk