DIRA Business & Robotbrag 2022

Mød os til DIRA Business & Robotbrag

Fra den 5. til den 6. maj kan du igen møde os til DIRA Business og Robotbrag i Forskerparken i Odense. Vi glæder os til at vise nogle af de nyeste teknologier frem indenfor robotteknologi og automatisering. Du finder os på stand 37.

På vores stand kan du i år opleve:

ABB GoFa med visionkamera til plukning af emner

GoFa er en kollaborativ robot fra ABB. Robotten er udviklet til tæt samarbejde med mennesker, og er derfor både sikker og nem at arbejde sammen med. På messen har vi udstyret GoFa’en med et visionkamera og demonstrerer plukning af plastflasker. Har I manuelle plukkeopgaver af emner i din produktion? Så kom forbi os på messen og bliv klogere på hvordan du kan skåne dine medarbejdere for ensformigt gentagende arbejde, samtidig med at produktiviteten øges.

3D Robotsvejsning

På vores stand kan du også glæde dig til at opleve 3D metalprintning med svejserobot. Her demonstrer vi hvordan emner kan svejses op i 3D ved hjælp af en svejserobot. Dette er en teknik der åbner op for helt nye muligheder indenfor fremstilling af produkter, da robotarmens fleksibilitet har ubegrænsede indstillingsmuligheder. Dertil kan robotten programmeres offline, så du hurtigt kan komme i gang med at producere dine emner.

Laserrensningsmaskine fra LASR

Med på vores stand har vi også laserrensningsudstyr fra LASR. Udstyret kan integreres i automationsløsninger og løse opgaver med afrensning af materialer. Det kan for eksempel være før og efter svejsning, for at fjerne rust eller misfarvninger eller inden bearbejdning af forskellige materialer. Læs mere om produktet på LASR-hjemmeside.

Robotbrag 2022

Derudover står vi på dagen også klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have om automatisering af din produktion. Vi rådgiver dig om relevante automationsløsninger efter dit behov, så du kan blive klogere på dine muligheder og tage skridtet videre på din automationsrejse.

Er du studerende, kan du komme fordi vores stand den 6. maj og blive klogere på hvad vi laver og høre mere om Danrobotics.

Vi glæder os til at se dig!

2022-04-22T09:18:28+01:00