VTM 2022

Mød os på VTM 2022 messen

Fra den 21. til den 24. juni kan du igen møde os til VTM Summit i Odense Congress Center. På VTM kan du opleve moderne produktionsteknologi & -udstyr og blive inspireret til hvordan du kan optimere din produktion. Du møder os på stand 1051, hvor vi glæder os til at vise smart Bin Picking med CAD-matching funktion.

Smart Bin Picking med CAD matching

Vil du spare dine medarbejde for nedslidende og ensidigt arbejde og forbedre produktiviteten ved maskinbetjening? Kom og oplev smart Bin Picking på vores stand og bliv klogere på hvordan du kan øge produktiviteten i din produktion.

Bin Picking er en proces hvor en robot i samarbejde med en 3D scanner opsamler emner der ligger usorteret i kasser eller paller. Med smart CAD-matching funktion kan robotten ud fra en CAD-fil genkende emnerne der ligger usorteret, og derved opsamle og placere emnerne til videre montage eller forarbejdning.

Men hvad så med kvalitetskontrol af emnerne? Robotten kan også udstyres med 3D inspektionskamera, så fejlbehæftede emner frasorteres inden de kommer videre i produktionen. Det er smart.

Gratis entré

Det er gratis at deltage på messen, så hent din entrébillet allerede nu:
Hent din billet her.

Vi glæder os til at se dig!       

Smart bin picking
2021-12-23T11:11:38+01:00