Herning Industrimesse 2021

Vi glæder os til at se dig på HI21!

Kom og mød os på årets HI-messe, der finder sted tirsdag d. 5. til torsdag d. 7.  oktober. Vi glæder os til at møde både eksisterende og nye kunder samt kollegaer og samarbejdspartnere. Du finder os på stand L9340

Vi tager i år en masse spændende løsninger og teknologier med indenfor både Bin Picking og Robotsvejsning, og så har vi selvfølgelig GoFa’en med, den nye kollaborative robot fra ABB.

GoFa – Kollaborativ robot fra ABB

På messen udstiller vi GoFa’en med forskellige applikationer. GoFa’en er en kollaborativ robot, der adskiller sig fra andre cobots i sin klasse. GoFa’en er bl.a. noget hurtigere og har en længere rækkevidde. Sammen med en høj nøjagtighed gør dette robotten ideel til kringlede og gentagne opgaver.

GoFa’en er udviklet til at samarbejde med mennesker. Det flotte design og den enkle programmering gør den nem for alle at anvende. Dertil er robotten yderst sikker at arbejde sammen med og stopper indenfor millisekunder, hvis den mærker kontakt.

Du kan læse meget mere om GoFa’en på ABB’s hjemmeside

Bin Picking af papkasser

På messen glæder vi os også til at vise, hvordan kompleks produkthåndtering kan automatiseres. Med papkasser som eksempel, viser vi, hvordan man kan automatisere plukning og sortering af emner, der ligger usorteret. Ud over at gøre arbejdet med håndtering og sortering af produktet mere effektiv, er Bin Picking også en løsning, som overtager gentagende og nedslidende arbejde.

Løsningen kort fortalt: EyeT+ Pick 3D scanner, scanner emnerne og viser dem i 3D grafik på computeren. BinPick systemet beregner herefter position på emnerne og en kollisionsfri bane for robotten, så den kan afhente produktet. Når robotten har samlet emnet op, placerer den emnet korrekt og sorteret.

ABB GoFA med Onrobot griber

Vi opdaterer artiklen løbende med nye løsninger og teknologier, som du kan opleve på vores stand. Så husk at følge os på LinkedIn, så du ikke går glip af de nye opdateringer.

Vil du gerne besøge os på messen? – Få en gratis entrébillet

Alt, du skal gøre, er at skrive en mail til drsmarketing@danrobotics.dk med navn, firmanavn og antal deltagere. Så kvitterer vi med en voucherkode, du skal bruge, når du bestiller din billet, for at få gratis entré.

– Vi glæder os til at se dig!

2021-10-04T13:18:24+01:00