Vigtigt skridt mod 2024 Strategi: Ny leder for håndteringsløsninger

Hos DanRobotics er vi glade for at kunne byde Michael Friis velkommen som ny Engineering Manager. I sin stilling skal han bl.a. føre håndteringsteamet mod 2024 strategi.

Allerede den 1. december 2020 indtrådte Michael som team- og projektleder for vores håndteringsteam, hvor han overtog det samlede ansvar for vores håndteringsprojekter, samt den daglige ledelse af teamet. Det bliver hans opgave at løfte teamet til nye standarder og nå i mål med vores strategiske forretningsmål.

Ansættelse sker som et led i vores 2024 strategi, der bl.a. skal skabe større vækst på vores håndteringsløsninger. Mens de fleste kender os for vores svejseløsninger, så har vi også stor erfaring med håndteringsanlæg til både enkelstyk og serieproduktion til f.eks. palletering, skæring, samling af delkomponenter og maskinbetjening. Det strategiske arbejde skal være med til at promovere denne stærke kompetence og med fokus på bl.a. nye brancher, et stærkere håndteringsteam og kundetilpassede løsninger, vil vi sikre innovative og fremtidssikrede håndteringsløsninger.

”Med Michael på holdet er vi et vigtigt skridt videre i forhold til at have det rigtige fundament og det team, der skal sikre at DanRobotics lykkes med de forretnings- og udviklingsmål, som er sat for håndtering.”
Kim Koertsen - Direktør
Kim Koertsen
Direktør

Med sig bringer Michael Friis en del erfaring. Som teknisk ansvarlig i større virksomheder og fabrikker er han vant til at arbejde med teamudvikling, kundeprojekter, lean og forretningsudvikling. Så han har et bredt kendskab til mange brancher, og er derfor klar til at tage imod dit projekt uanset hvilken branche du er i.

Billede af MIchael Friis med KUKA robotter i baggrunden.

”Jeg glæder mig til at arbejde med kundetilpassede projekter, hvor vi har fokus på at udvikle den rigtige løsning til opgaven. Det er vigtigt for mig, at det vi udvikler, skaber værdi for kunden” – udtaler Michael Friis. ”Derfor er samarbejdet med kunden også utrolig vigtig og jeg ser det mere som et partnerskab end et kunde-/leverandørforhold.”- forsætter Michael Friis.

Med Michael i spidsen for vores håndteringsteam, står vi nu endnu stærkere og er bedre rustet til at tage imod dit projekt.

2021-06-16T17:35:41+01:00