Ny salgschef for vores håndteringsløsninger

Vi har oprustet vores salgsteam inden for robothåndtering med en ny salgschef i spidsen. Lars Ingvar Knudsen er ny salgschef for vores håndteringsløsninger.

I sin stilling som salgschef vil Lars Ingvar Knudsen stå for salg af vores håndteringsløsninger, og desuden deltage i udviklingen af nye innovative løsninger til håndtering og maskinbetjening.

Efter mange år i robotbranchen, bl.a. igennem sit tidligere job som faglig leder hos Teknologisk Institut i Odense, har Lars opbygget et stort netværk i markedet. Lars kan derfor trække på mange års erfaringer og know-how inden for automatisering med robotter og projektering af robotanlæg. Derudover har Lars særligt det seneste år beskæftiget sig meget med robotprogrammering med Virtual Reality i ABB RobotStudio.

 

“Lars er en gammel kending af huset. Vi er i en god udvikling og glæder os over at have fundet den helt rigtige person til jobbet som salgschef for vores robotløsninger inden for håndtering. ” udtaler direktør Kim Koertsen.

2019-05-21T10:48:46+01:00