Vi udstiller på Automatik 2018 i Brøndby

Automatik Brøndby 2018

Tirsdag d. 11. til og med torsdag d. 13. september 2018 udstiller vi på Automatik i Brøndby. Du finder os på stand B1418

På messen viser vi vores effektive produktions-svejsecelle CompactWelder+ frem og demonstrerer live, hvor høje svejsekvaliteter der kan opnås med den kompakte robotcelle og hvor nemt den programmeres.

Desuden udstiller vi en kompakt alt-i-én håndterings-robotcelle, som vi på messen viser med et særligt fokus på Random Bin Picking med EyeT+. Håndterings-robotcellen CompactPicker er en del af vores Compact-serie over robotceller, som giver maksimal fleksibilitet kombineret med en høj effektivitet & produktivitet. Mere om CompactPicker kan du snart finde her på vores hjemmeside – men vil du allerede nu vide mere? Så ring til Erik Petersen på +45 6115 1258 eller ep@danrobotics.dk.

Få et Virtual Reality-update 

Onsdag d. 12. & torsdag d. 13. september holder vi en åben produktdemo om Virtual Reality inden for robotprogrammering på årets Automatik messe i Brøndby.

I produktdemoen vil vi præsentere de mange muligheder med VR inden for robotprogrammering og give et eksklusivt smugkig på, hvordan VR bruges i ABB RobotStudio. Vi demonstrerer bl.a. hvordan man ved hjælp af VR kan mødes med andre i samme virtuelle robotcelle. Det giver mulighed for at arbejde sammen om robotcellens konkrete opbygning og programmering på samme måde, som man ville gøre i en virkelig robotcelle.
Til sidst vil der være mulighed for at stille spørgsmål og frivillige må prøve VR-udstyret.

Tid & sted:
Onsdag d. 12. september – fra kl. 10-11:30
Lokale: Allan Simonsen, Idrættens Hus

Torsdag d. 13. september – fra kl. 10-11:30
Lokale: Allan Simonsen, Idrættens Hus

Brug invitationskoden: B1418  og få fri adgang til messen. (Du sparer entréen på 100,- kr.)

Oplev vores Compact-celler live

CompactWelder+

Compactwelder+ fordele forklaret

CompactPicker til Bin Picking

CompactPicker er en kompakt robotcelle til bin picking.
2018-08-28T12:36:36+01:00