Vi udstiller på Elmia Automation 2018 i Jönköping, Sverige

Elmia Automation 2018

Tirsdag d. 15. til og med fredag d. 18. maj 2018 udstiller vi på Elmia Automation i Jönköping, Sverige. Du finder os på stand D08:16

På messen viser vi vores effektive produktions-svejsecelle CompactWelder+ frem og demonstrerer live, hvor høje svejsekvaliteter der kan opnås med den kompakte robotcelle og hvor nemt den programmeres.

Desuden lancerer vi en kompakt håndterings-robotcelle, som vi på messen viser med et særligt fokus på Random Bin Picking med EyeT+. Håndterings-robotcellen CompactPicker er en del af vores Compact-serie over robotceller, som giver maksimal fleksibilitet kombineret med en høj effektivitet & produktivitet. Mere om CompactPicker kan du snart finde her på vores hjemmeside – men vil du allerede nu vide mere? Så ring til Erik Petersen på +45 6115 1258 eller ep@danrobotics.dk.

Programmeringsboks med Elmia Automation standinformationer

Vi udstiller:

CompactWelder+

Compactwelder+ fordele forklaret

NYHED: CompactPicker

CompactPicker er en kompakt robotcelle til bin picking.
2018-05-02T10:47:41+00:00