Brug for en dygtig svejser?

Vi har den perfekte robotkollega til din produktion – nemt at programmere, hurtigt at installere & yderst produktiv. Mød vores nyeste skud på stammen: CompactWelder+

Tilbage i oktober måned sidste år lancerede vi vores første kompakte ToGo-robotcelle ved navn CompactWelder på Herning industrimesse. En kompakt, alt i én svejsecelle, som er nem og brugervenligt at programmere og giver verdensklasse svejsninger uden sprøjt.

CompactWelder er udstyret med den nyeste teknologi, kan offline programmeres og er 100% sikker uanset hvor den placeres. Derfor er CompactWelder bl.a. ved at blive en fast bestanddel i undervisningen hos landets erhvervsskoler, der har øget fokus på robotteknologi såsom EUC Syd og Syddansk Erhvervsskole.

Alt det gode fra CompactWelder med et ekstra +

Vi er nu klar til at præsentere en udvidet plus-version af vores CompactWelder, som sikrer maksimal lysbuetid takket være et innovativt drejebord med to arbejdsstationer. Mød CompactWelder+.

CompactWelder+ har samme lækre features som sin forgænger og er 100% sikker at arbejde sammen med. En ekstra arbejdsstation med en smart drejefunktion gør, at CompactWelder+ er endnu mere produktiv og dermed sikrer et mest effektivt produktions-flow med maksimal lysbuetid.

Den programmeres nemt og hurtigt, og bidrager desuden til et sikkert og sundt arbejdsmiljø for sine kollegaer takket være integreret udsugning og beskyttelse for svejselys, røg og sprøjt.

Robotsvejsning på den nemme måde

Med en CompactWelder+ kommer du let i gang med at automatisere og behøver ikke at gå på kompromis med svejsekvaliteten. Den er utrolig nem at installere og igangsættes ud fra Plug & Play princippet. Således kan man nemt integrere robotcellen i produktion -og lige så nemt flytte den hvis behovet opstår. Dét er, hvad vi kalder ”Welding To Go”!

Vil du se mere?

Vi glæder os rigtig meget til at præsentere den officielle produktfilm af vores CompactWelder+ om få uger! Følg os på de sociale medier, LinkedIn, Facebook & YouTube, og vær den første, der ser CompactWelder+ i aktion. Vil du vide mere om CompactWelder+ så ring til Erik Jørgensen på tlf.: +45 81 40 78 44 eller send en mail til ej@danrobotics.dk

CompactWelder+ logo
Compactwelder+ fordele forklaret
2018-03-16T08:44:42+00:00