DanRobotics siger tak for aaret der gik og oensker en god jul og et godt nytaar.

Året 2017 nærmer sig sin afslutning, og vi hos DanRobotics vil benytte lejligheden til at takke alle vores kunder og samarbejdspartnere for året der gik.

Vi kan se tilbage på et begivenhedsrigt år med mange spændende projekter og arrangementer. Tid til et lille tilbageblik og et smugkig på hvad der kommer til at ske i det nye år.

Det er sket hos os

Året 2017 har budt på rigtig meget aktivitet, spændende nye kundeemner og mange projekter. I løbet af 2017 har vi bl.a. udviklet en række innovative standardløsninger til svejsning og håndtering, som gør det nemt og overskueligt at komme i gang med at automatisere. Vores mobile ”To Go” svejsecelle CompactWelder har vakt stor interesse hos små og mellemstore metalvirksomheder, og bliver brugt til undervisning i tekniske skoler rundt i landet. Derudover har vi indledt et samarbejde med italienske IT-Robotics og forhandler deres intelligente vision systemer, fx EyeT+ til bin picking, i Skandinavien.

Messer & kundearrangementer

Tilbage i april måned tog vi sammen med vores kunder og samarbejdspartnere til ABB i Milano, Italien. Vi havde en fantastisk tur, hvor vi bl.a. blev opdateret på det nyeste inden for robotsvejsning og fik prøvet virtual reality programmering i Robot Studio.

I oktober og november 2017 har vi været på Hi industrimesse i Herning og var på tur rundt i landet med DIRA Roadshow. Vi havde nogle rigtig gode messedage og siger tak! Det har været en fornøjelse at møde så mange robotinteresserede.

Thomas Johansen

Ny medarbejder

På værkstedet i Middelfart har vi fået et nyt medlem i vores team: Thomas Johansen er startet som montør i vores håndteringsafdeling i september. Thomas sørger bl.a. for montage af alt det mekaniske ved vores håndteringsanlæg på værkstedet i Middelfart og hos kunderne.

Vi ser frem til 2018

I det nye år gentager vi succesen med en kundetur i robotsvejsningens tegn. Vi planlægger derfor en tur til ABB i Ostrava, Tjekkiet i april 2018. Så hvis du er interesseret i lasersvejsning og gerne vil se robotanlæg svejse live – så sæt allerede nu et lille kryds i kalenderen i uge 15. Flere informationer følger.

Vores logo og visuel optræden får en lille makeover, og så arbejder vi på at oversætte vores hjemmeside således kunder og samarbejdspartner fremover også kan læse om os på tysk og engelsk. Desuden kommer vores team til at vokse yderligere i 2018, idet vi ansætter serviceteknikere og robotingeniører i det nye år.

Alle os fra DanRobotics siger tak for året der gik og ønsker kunder og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår!

2017-12-22T13:28:11+00:00