Slider du på dine medarbejdere?

Av av min ryg!

Tunge løft, ensidige bevægelser, forskellige vrid og drejninger i hofte og skuldre i forbindelse med betjening af maskiner eller håndtering af emner -og det hele gentagende gange i løbet af en arbejdsdag.  Opslidende arbejdsgange og ensidigt gentagende processer kan med fordel automatiseres med robotter. På den måde aflaster du medarbejderne og undgår at dine ansatte får arbejdsskader eller bliver syg af belastningen.

Har du arbejdsprocesser i din produktion, der slider på dine medarbejders helbred?

Lad robotterne tage over

Automatiseringen giver desuden den sidegevinst, at robotten klarer jobbet væsentligt hurtigere og kan udføre arbejdsprocesserne uden pauser, hvilket giver væsentlige besparelser og bedre økonomi i din produktion.

Hos Plus Pack A/S i Odense har man automatiseret det hårde og opslidende arbejde, det er nu en ABB IRB 2600 robot, der tager de opslidende arbejdsprocesser med mange vrid og løft – Se mere her … 

Robot har overtaget det opslidende arbejde med at håndtere og pakke små alubakker hos Plus Pack i Odense.

Kontaktperson

2019-07-11T06:40:42+00:00