Tag med os til kundedag hos ABB i Milano

Torsdag d. 04. maj arrangerer ABB ”European Large Parts Welding Days 2017” i Milano, Italien. Vi inviterer derfor alle interesserede til en arrangeret tur til Milano fra d. 03.- 05. maj 2017.

Svejsning med robotter kan reducere produktionsomkostninger og øge konkurrenceevnen væsentligt. For mange virksomheder kan dette blive en stærk overlevelsesfaktor på længere sigt. Kundedagen hos ABB i Milano d. 04. maj 2017 giver en unik mulighed for at få eksklusive indblik i de mange muligheder med robotsvejsning. Man kommer helt tæt på og kan opleve de mest effektive robotanlæg live hos virksomhederne.

Til arrangementet får man bl.a. mulighed for se de nyeste Gantry Systemer fra ABB, opleve svejsning af aluminiums emner og blive klogere på offline programmering med RobotStudio. Yderligere besøges bl.a. en reference kunde, hvor robotsvejsning har skabt vækst og succes.

Svejserobot svejser et stort emner.

Vi hos DanRobotics inviterer alle interesserede med til en arrangeret tur til Milano fra onsdag d. 03. maj frem til fredag d. 05. maj 2017. Prisen for arrangementet er 3.200 kr., og er inklusive flybilletter, 2 hotelovernatninger, transport og forplejning i Milano.

Er dette noget for dig eller dine kollegaer? Så tilmeld dig/jer med det samme ved at sende en mail til flp@danrobotics.dk eller ring til +45 40 33 11 11. Tilmelding skal ske senest fredag den 21. april 2017. Oplys navn, firma og dine kontaktoplysninger. Bemærk: Tilmeldingen er bindende.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om turen? Så ring til Frede Lysemose på tlf. 40 33 11 11.

Vi ser frem til at en spændende tur med masser af sparring og networking!

2017-11-24T13:24:05+00:00