Fuldautomatisk bearbejdningscelle

– intelligent, fleksibel & hurtig

Intelligent, fleksibel & hurtig – Vi lancerer en innovativ fuldautomatisk bearbejdningscelle på årets VTM messe i Odense. Oplev nyheden ”in-action” på vores stand C-4946.

Layout tegning af en bearbejdningscelle med robot og cnc-maskine.Alt i én – Sådan kan den nye fuldautomatiske bearbejdningscelle, som DanRobotics har udviklet bedst beskrives. På årets VTM messe i Odense kan du i Hal C, stand 4946 se, hvordan en CNC maskine fra Haas kombineret med en ABB industrirobot kan forbedre økonomien i din produktion.

Vi glæder os utroligt meget til at vise vores nye bearbejdningscelle frem på årets VTM messe i Odense. Det er nemlig lykkedes os at udvikle en totalløsning til metalbearbejdning, som er fleksibel, hurtig og nem at programmere. Robottens betjeningspanel er opbygget brugervenligt og intuitivt, således at robotten kan betjenes helt uden kendskab til robotprogrammering

Og vigtigst af alt … vi kan tilbyde cellen til en yderst konkurrencedygtig og skarp pris.

Om bearbejdningscellen

Den fuldautomatiske bearbejdningscelle er yderst fleksibel og kan nemt tilpasses individuelle behov, da den kan skaleres op og ned og kan bestykkes med robotter som kan løfte fra 6-150kg. Den hurtige programmering gør at løsningen er velegnet til både små og store seriestørrelser inden for mange typer af industri.

Tilkørslen af emner sker via et transportbånd hvorpå emnerne kan placeres i vilkårlig rækkefølge Transportbåndet fører dem forbi et integreret scannersystem, som let og hurtig genkender emnerne. Efterfølgende håndterer robotten emnerne til og fra CNC maskinen. Det er også muligt at producerer flere forskellige emner i samme maskine. Samtidig er der mulighed for at udføre andre processer, fx kontrolmåling eller afgratning i samme celle.

Sikkerhed -uden afskærmning

Hos DanRobotics har vi stor fokus på sikkerhed. Robotten er derfor udstyret med et særligt sikkerhedssystem, der gør at den indbyggede ABB-robot kan arbejde uden afskærmning.

Hvis Forberedelser af bearbejdningscellen til VTM-messen i Odense.en person nærmer sig, nedsætter robotten hastigheden og skulle man komme for tæt på robottens arbejdsområde, stopper den helt. Er personen igen i sikker afstand, fortsætter robotten automatisk sit arbejde.

Besøg os i Hal C, stand 4946! 

Vil du vide mere om vores nye fuldautomatiske bearbejdningscelle? Kontakt Erik Petersen på tlf. +45 6441 1919.

2017-11-24T13:24:05+00:00