Overrækkelsen af DIRA Automatiseringspris 2016 ved åbningen af Automatik i Brøndby bliver ekstra spændende for os i år – Det er nemlig vores kunde Haarslev Industries A/S, der er blandt de tre nominerede.

En svejserobotløsning leveret fra DanRobotics sikrede Haarslev Industries en nominering til DIRA Automatiseringspris 2016. Derfor vil vi selvfølgelig være til stede, når vinderen bliver kåret ved åbningen af Automatik 2016 i Brøndby.

”Vi er rigtig stolte over, at vores kunde Haarslev Industries er blandt de tre nominerede. Det bliver spændende at se, hvordan det kommer til at gå til overrækkelsen ved åbningen af Automatik 2016 i Brøndby.”

Haarslev Industries, der har hovedsæde i Danmark, leverer automatiserede systemer og udstyr til forarbejdning af animalske biprodukter, husholdningsaffald, spildevandsslam, biobrændsel og biprodukter fra levnedsmiddelproduktion til virksomheder i hele verden.

Alt i én arbejdsgang

Den nyudviklede robotløsning har givet Haarslev Industries store produktionsfordele og har højnet svejsekvaliteten markant. Svejsefejl er stort set elmineret. Robotten kan svejse emnerne færdig i en arbejdsgang, ved at svejse skiftevis på begge sider og i forskellige mønstre, således at skævheder og efterfølgende opretning undgås.

crop710_haarslev_pic2

 

Desuden medfører robotløsningen en simpel og billig fixtur-opstilling, bedre og mere simplificerede operatørforhold, en stor reduktion i mandetimer per produceret skive samt en væsentlig forøgelse af produktionskapaciteten. En robotløsning der på alle punkter udkonkurrerer de eksisterende robotløsninger i Haarslev Industries produktion.

2017-11-24T13:24:06+00:00