Forside > Cases > LIP Bygningsartikler A/S
LIP Bygningsartikler A/S

Sorteringsrobotter hos LIP Bygningsartikler A/S

ABB IRB 2600 robot
Sorteringsrobotter hos LIP Bygningsartikler A/S
LIP Bygningsartikler A/S

Et avanceret pakkeanlæg, som er i stand til at pakke LIP's vådrumssystemer. Kort fortalt en papkasse, indeholdende seks vidt forskellige produkter.

Om LIP Bygningsartikler A/S

LIP automatisere produktionen med robotter

Hos LIP Bygningsartikler A/S har man i dag mere end 20 robotter. Det har været den stigende konkurrence i deres branche, som igennem mange år har tvunget LIP til at automatisere produktionen med robotter.


Baggrund

Beholder produktionen i Danmark

LIP Bygningsartikler A/S er i dag en international orienteret virksomhed med forhandlere og datterselskaber placeret over hele Europa. Hele produktion til det europæiske marked foregår i Danmark. Produktionen har igennem de sidste 20 år haft 5 medarbejdere tilknyttet, men har ved en konstant øgning af automatiseringen fordoblet kapaciteten adskillige gange.


 

Venligst accepter marketing cookies for at se denne video.

 

LØSNINGEN

Avanceret pakkeanlæg til sortering af vådrumssystemer

Den seneste løsning, som Danrobotics har udarbejdet for LIP, er et avanceret pakkeanlæg, som er i stand til at pakke LIP’s vådrumssystemer. Kort fortalt en papkasse, indeholdende seks vidt forskellige produkter, alle og en som skal håndteres, pakkes og forsejles af et og samme anlæg.

Anlægget består af 2 IRB 2600 robotter, som begge bærer flerfunktionelle værktøjer. Som det ses på videoen, pakkes de 6 forskellige emner ned I samme kasse på mindre end 30 sekunder.

 

AUTOMATION OG EFFEKTIVISERING

Opnåede fordele

  • Bibeholdt produktion i Danmark
  • Automatisering af svære og tunge manuelle opgaver
  • Nominering til DIRA’s Automatiseringspris 2015

 

Kontakt os

Vil du vide mere? Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

    Kontakt os