Vi er eksperter i fixturbyg

Svejsefixtur

Vores store erfaring inden for svejseautomatisering med robotter gør, at vi om nogen ved hvor vigtigt det er at have de rigtige fixturer.

Et fixtur skal i samarbejde med manipulatoren gøre det muligt for robotten at komme rigtigt frem til alle svejsefuger på emnet. Fixturet har dermed en stor betydning for kvaliteten af den færdige svejsning.

Samtidig er det meget vigtigt at ergonomi er tænkt ind i arbejdsprocessen, så operatøren har gode og effektive arbejdsstillinger, når emner lægges i og efterfølgende tages ud af fixturet, når de er færdigsvejst.

fikstur
Svejsefixtur efter dit behov

Skræddersyede løsninger

Vi har stor erfaring med at konstruere fixturer og kan hurtigt kan finde frem til det fixtur, som passer bedst til din produktion.

Vores ekspertteam bag konstruktion af fixturer kan hjælpe dig uanset om vi skal opbygge og levere et komplet svejsefixtur til dig, eller du blot har behov for råd og vejledning. Du vælger selv om arbejdet skal udføres pr. regning eller til en fast pris. Vi kommer også gerne ud til dig og programmerer dit robotsvejseanlæg, så robot, fixtur og manipulator samarbejder gnidningsløst.

Det er meget vigtigt, at fixturet passer præcis til den opgave og det emne, som skal svejses. Med et præcist fixtur opnår du:

  • Ensartet høj kvalitet

  • Kortere cyklustid

  • Lettere og mere effektive arbejdsgange for operatøren

Robotsvejsning med fixtur og manipulator
Sådan arbejder vi

Fixtur med udgangspunkt i dit emne

Det er let at komme i gang!

Ønsker du at lade os opbygge dit fixtur, kan du blot sende os et eksemplar af det emne, som du ønsker robotsvejset.

Herefter bygger vi et fixtur op, som er specielt tilpasset til dit emne og dine behov, med mulighed for fremtidige justeringer.

Vi gør selv de mest avancerede og komplicerede opgaver overskuelige – både for robotten, som skal svejse emnerne - men også for medarbejderen som betjener, ilægger og udtager emnerne.

Svejserobot med fikstur og manipulator
Svejsefixtur
Svejsefixtur
Svejsefixtur
Svejsefixtur
Rådgivning og udvikling

Kontaktperson

Sten er vores fixtur-ekspert i huset. Han har mere end 15 års erfaring, og kan derfor rådgive, udvikle og bygge de mest effektive fixturer til dit projekt.

Vil du vide mere, så ring eller udfyld formularen nedenfor, så tager vi kontakt til dig.

    Sten Byriel Danrobotics